office@florea-asociatii.ro
Tel:0720.00.27.32
Cum

PRINCIPII DE ACTIVITATE

Pentru a dezvolta o relatie personalizata si adaptata specificului fiecaruia dintre clientii nostri, este esential ca aceasta sa fie construita pe fundamentul increderii.


Fiecare client si fiecare situatie este unica, iar modul nostru de lucru este adaptat si particularizat acestora.


Orice proiect nou solicita o implicare maxima, o reactie corecta si prompta, la standarde profesionale ridicate, prin abordarea complexa a situatiilor deduse spre analiza si prin furnizarea unor solutionari complete, cu maxima promptitudine si diligenta.


Transparenta si permanenta legatura cu cei ce ne devin clienti sunt linii directoare fundamentale in gestionarea relatiilor profesionale, informarea corecta si completa a clientilor fiind justificata de unul dintre principiile noastre fundamentale, potrivit caruia daca din punctul de vedere al fondului, orice speta este mai intai a clientului si abia apoi a avocatului, din punctul de vedere al rezolvarii acesteia, raspunderea apartine inainte de toate avocatului.


ONORARII

Raspunzand dezideratului ce arata ca munca noastra are intotdeauna obligatii de diligenta, onorariile practicate sunt direct adaptate complexitatii spetei in cauza, dar si circumstantelor juridice sau personale ce o individualizeaza.

La noi veti gasi intreaga intelegere si disponibilitate nu doar pentru negociere, dar si pentru oferirea unor pachete de servicii juridice perfect adaptate sub raportul cost - beneficiu, intotdeauna stabilite de pe principii de respect si fidelizare a clientelei.

Paleta larga de cuantificare a volumului muncii depuse vizeaza atat cazul persoanelor fizice, atunci cand consultatiile initiale sunt gratuite, cat si situatia dosarelor de instanta, unde onorariile pot fi fractionate, dar si interesele persoanelor juridice, pentru care oferim abonamente lunare elastice si chiar onorarii orare.